Vinterhandsker 2018: 6 Elegante Forslag Til Mænd

Det er på tide at begynde at lede efter årest vinterhandsker. Et sæsonskifte er nemlig på vej, og vi nærmer os meget snart vinteren. Vinteren kan forbindes med mange forskellige gode ting, bl.a. julen, alkohol og en masse god mad, men der er også en hage: det pivkolde vejr.

I denne artikel har vi udvalgt vores 6 bedste bud på et par lækre vinterhandsker til mænd. Ved udvælgelse vægter design og funktionsdygtighed højest, altså kigger vi efter lækre vinterhandsker der kan holde dine hænder varme trods den kolde temperatur langt under frysepunktet. Vi har valgt varierende designs, så der er noget for alle. Efter denne artikel kunne du passende læse vores artikel om vinterjakker her.

Liste over vinterhandsker:

Hestra – Henry Unlined Deerskin Glove Dark Brown

Et par lukseriøse skindhandsker fra mærket Hestra. Det specielle ved Hestra er, at de selv står for materialeindkøb og produktion, hvilket gør at de kan kontrollere kvaliteten og derfor er den altid i top. Disse handsker er lavet af hjorteskind, som er med til at give vinterhandskeren en blød og god isoleret struktur. Vinterhandskerne fra Hestra er strøget og presset forsigtigt så der opnåes en perfekt overflade.

Henry Unlined Deerskin Glove Dark Brown vinterhandsker

kr. 649 hos CareOfCarl

 

Hestra – Edward Wool Liner Glove Black

Edward Wool Liner Glove er fra samme kollektion som ovenstående handsker, som hedder ‘Collection Line’. I denne kollektion er der flere basishandsker, der er kendt for den nøje udvalgte kvalitetsskind.

 

Hestra Edward Wool Liner Glove Black vinterhandsker

kr. 699 hos CareOfCarl

 

BOSS – Hainz Leather Gloves Black

Vinterhandskerne fra BOSS er kendt for deres elegante sømme. Materialet i disse handsker består af lammeskind og så med uld indvendig, som gør dem dejlige bløde.

BOSS - Hainz Leather Gloves Black vinterhandsker

kr. 599 hos CareOfCarl

 

Canada Goose – Down Mittens Black

Canada Goose lufferne ‘Down Mittens’ er lavet med en vandtæt yderside, et stærkt greb ved håndfladerne, og så er de fyldt op med dun som alle andre produkter fra Canada Goose. Dette er “rigtige” vinterhandsker, og de kan også sagtens bruges under mere ekstreme vejrforhold. De er lavet i nylon med dunfor(fyldningsgrad 600), og så er der elastisk lukning som sikrer at handskernes tæthed.

Canada Goose Down Mittens Black vinterhandsker

kr. 1.199 hos CareOfCarl

Hestra – Peccary Handsewn Cashmere Glove Cognac

Peccary handskerne fra Hestra er foret med cashmere. Denne model er derudover håndsyet hos en mindre handskeskrædder af professionelle folk. Peccary handskerne hører under Hestra’s kollektion ‘Table Cut’ som er de fineste vinterhandsker lavet i meget høj læder kvalitet. Læderen kommer fra vildsvin, og kan kendes på ujævnheder som er en del af charmen ved handskerne. Indersiden er foret med Cashmere.

Hestra Peccary Handsewn Cashmere Glove Cognac vinterhandsker

Tiger of Sweden – Gandalus Leather Glove Black

Elegante vinterhandsker fra Tiger of Sweden, som er kendt for deres høje kvalitet. Modellen ‘Gandalus’ er skindhansker som er produceret i nappalæder fra lam og er foret med blødt lammeuld indvendig. Vinterhandskerne er lavet med elasticitet i åbninger, som gør at handskerne slutter til og derfor kan holde kulden ude.

Tiger of Sweden gandalus vinterhandsker

kr. 799 hos CareOfCarl

 

Hvordan vælger man vinterhandsker?

Når du skal vælge vinterhandsker er der mange overvejelser man bør gøre sig, herunder formål. Der er forskel på om, hvorvidt de skal bruges på skiferien eller om det egentlig bare skal være en accessory. I Danmark bliver vintervejret sjældent så slemt, at man har brug for at finde luffer frem, man kan nemlig oftest nøjes med et par lækre læderhandsker, som både virker og er fede på samme tid.

Vinterhandskernes forskellige lag

Vinterhandsker er typisk mere effektive jo flere lag de har. Oftest er handskerne designet til formålet de har, og derfor er der stor forskel på, hvor mange lag de har. Typisk har handsker kun to lag, et yderlag med nylon eller læder og et inderlag med isolation i form af uld eller andet stof.

Dog er der vinterhandsker med op til fire lag. Udover de to lag nævnt ovenfor, bliver der tit lavet et ekstra isolationslag til de mere ekstreme vejrforhold, og derudover et vandtæt lag udenpå til våde vejrforhold. Canada Goose laver blandt andet vinterhandsker til de mere ekstreme vejrforhold, ligesom deres jakker også kan klare forholdvis ekstreme vejrforhold.