Bedste Læderjakke Til Mænd 2018

En læderjakke er en ikonisk jakke der har eksisteret i mange år, jakken stammer fra mere rebelle miljøer. Sidenhen er læderjakken blevet mere mainstream og ses i dag i alle miljøer.

Uanset om du søger en ganske normal og minimalistisk lædejakke eller om du vil stikke lidt mere ud fra mængden med en biker læderjakke eller lignende, så har vi i vores liste helt sikkert noget du kan bruge.

Shop læderjakker på ASOS her

Bomber læderjakke

Hvis du søger noget i den mere minimalistiske ende af læderjakker så er det en bomber læderjakke du bør kigge efter. En jakke der er udbredt fra militæret og har indtaget modescenen de seneste par år. Jakken er kun steget i popularitet siden den blev introduceret.

Læs også: Den Bedste Bomberjakke Guide Nogensinde

Biker læderjakke

Når man tænker på læderjakker, tænker størstedelen med det samme en biker læderjakke. Mange har stiftet bekendtskab med læderjakker igennem bikere, som altid går rundt i deres sorte læderjakker. Du bør vælge den biker læderjakke der sidder bedst på dig, for det er nemlig oftest den der er pænest. Man opnår det bedste look, hvis det fitter perfekt. Man bør dog være opmærksom på at læderjakkerne tilpasser sig lidt med tiden, da de lige skal gåes til og forme sig efter din krop.

Shop læderjakker på ASOS her

Lammeskinds læderjakke

Bomberjakken og biker jakken er begge meget alsidige jakker, der både kan bæres i foråret og efteråret. Men når det kommer til vinter, er en varmere læderjakke at anbefale. En læderjakke af lammeskind kan klare jobbet, dog er de også i den lidt dyrere ende. Men medmindre du ikke har noget i mod rigtig mange lags tøj under din jakke, så bør du vælge en der er lavet af lammeskind.

En læder jakke lavet af lammeskind giver et rustikt look med en blanding af lyse og møre farver. Jakken kan blive en rigtig god og trofast ven, gennem de kolde vintermåneder. Der er ikke rigtig regler for, hvilket tøj og farver du bør benytte til denne jakke. Det kan være simpelt med en sort t-shirt og et par fede, men simple jeans, så fokus kan rettes på den lækre jakke.

Lammeskinds læderjakke

Shop læderjakker på ASOS her

Læderjakker til herre – opsamling

  • En bomberjakke har (ofte) et minimalistisk design og kan give et boost til et rent og ensfarvet outfit
  • En bikerjakke fungerer godt med lidt kontraster, f.eks. en hvid t-shirt, jeans og et par store støvler, der giver et klassisk men mere alternativt outfit.
  • Lammeskindsjakken giver et vanvittigt lækkert look, men er samtidig meget alsidig, så der er man mere fri og kan være kreativ. Derudover er denne jakke fantastisk til vinteren.

læderjakker

Shop læderjakker på ASOS her