Derfor Bør Du Anskaffe Dig En Kortholder

Hvis du lige nu sidder med din tykke tegnebog i baglomme, og tænker ‘hold kæft, hvor er jeg træt af den tykke og klodsede tegnebog’ – så er det muligvis på tide at udskifte til en tyndere og langt mere komfortabel tegnebog. Her anbefaler vi at du kigger efter en kortholder, også kendt som kreditkortholder.

Men kortholdere er som sagt ikke lige så tykke og klodsede, så derfor er der selvfølgelig mindre plads. Men her i 2018 behøver man jo egentlig heller ikke mere end et kørekort og kreditkort. I denne artikel anbefaler vi 16 kortholdere/kreditkortholdere, og kommer ind på, hvorfor du bør anskaffe dig en.

tommy hilfiger læder kortholderasos læder kortholder

Kortholder til mænd

Du kan efterhånden betale alt med et kreditkort, scanne kvitteringer med smarte apps, og gemme dine gavekort på andre smarte apps – alligevel ser man stadig størstedelen af alle mænd gå rundt med store og tykke punge, ofte fyldt med ubrugelige kvittering og andet skrammel. Den eneste måde at undgå dette: køb en kortholder, hvor der ikke er plads til skrammel, men kun det nødvendige.

De bedste kreditkortholdere opfylder de vigtigste opgaver: Du kan have dit kreditkort og arbejds-id i, OG det er nemt og alt i kortholderen er nemt at finde frem. I langt størstedelen af kortholdere er der lavet et lille rum til kontanter (kan stadig være nødvindigt i få situationer med lidt kontanter).

Læs også vores artikel: Top 5 Hugo Boss Jakkesæt 2018

dirty cash kortholderralph lauren brun kortholder

Billig kortholder

Hvis du er på jagt efter en billig kortholder, anbefaler vi at du kigger på ASOS (direkte link lige under dette afsnit). De har et glimrende udvalg, og priserne på kortholdere starter allerede fra 50 DKK.

Se ASOS udvalg her