Find Den Rette Vinterjakke Til Mænd

Som vinteren nærmer sig, er der ikke noget bedre end at lede efter den perfekte vinterjakke. Og som vejret blive mere og mere køligt, er der flere ting at se frem til. Julen er lige rundt om hjørnet, der kommer muligvis sne og sidst men ikke mindst: der kommer en undskyldning for at købe lidt ekstra tøj til de kolde tider. Vi gennemgår i denne artikel de meste kendte typer af vinterjakker, og viser et par fede vinterjakker frem.

Parka jakken

Parka jakken er en af de mest klassiske stykker af vintermode. Parka’en blev designet til at bære under arktiske tilstande med meget kolde temperaturer. Den kom ind som et modeelement i England i 1960’erne og er siden blevet taget til sig på globalt plan.

Hvis du leder efter en vinterjakke er parka jakken en god jakke at kigge efter, de findes i adskellige stilarter. Selvom den blev designet af praktiske årsager, er den blevet en velintregreret del af modeverdenen. De findes i alle farver, stile og kan stortset findes så de passer til enhver situation. Hvis du er til et klassisk look er en grøn parka jakke det ultimative valg. Er du mere til en diskret påklædning bør du vælge en sort parka jakke.

sort parka

 

Dunjakke

Dunjakker er en af de jakker der bare ikke kan gå af mode, derfor er det et optimalt valg, hvis du ikke er typen der gider at købe en ny vinterjakke hvert år. Hvis du virkelig hader kulde, bør du købe en af de populære ternede dunjakker. Det er nok de bedst isolerede vinterjakker man kan købe, uden du behøver at give en formue for din vinterjakke.

Hvis du leder efter en dunjakke i høj kvalitet kan du kigge på mærket The North Face. The North Face laver vinterjakker til mænd i alverdens stilarter og der kan helt sikkert findes noget du synes er fedt. For at opnå det perfekte casual look bør du kombinere din dunjakke med en minimalistisk sweater.

rød dunjakke Sort dunjakke

Vinterfrakke

Vinterfrakkebn, også kendt som trench coat, er en af de mest ikoniske, og nok den mest essentielle moderne vinterjakke i dag. Den ikoniske vinterfrakke er designet med knappe lukning, og går til midt på lårene og helt ned til knæerne i længden.

En såkaldt trench coat er lavet til alle sæsoner. Derfor bør du kigge efter en udgave i enten i ren uld eller i hvert fald i stof-kombination, hvor uld indgår, hvis den skal bruges som vinterjakke. Vinterfrakken kan bruges i dagligdagen, men kan også nemt bruges til mere formelle lejligheder. En vinterjakke der kan fortsat vil være på mode i mange, derfor bør du købe kvalitet, så du har en jakke der kan bruges flere sæsoner.

 

vinterfrakke beige vinterfrakke sort

 

 

De bedster vinterjakker til mænd

  • Parka jakker er ideele til både regnvejr og kulde, og kan fåes i utalle designs og farver.
  • Vinterfrakker, også kendt som trench coats, bør du købe, hvis du vil opnå et mere elegant look.

 

termojakketermojakke