De 10 Fedeste Adidas Sneakers

Adidas er en af de største globale brands indenfor sportswear nogensinde, og vi har fundet vores 10 favorit adidas sneakers fra dem i dette indlæg. Tag et kig på vores valg, og bliv inspireret til dit næste par sneaks.

De sidste par år har Adidas produceret flere hundrede nye sneakers. De fortsætter med at lave enorme sneaker hits, designmæssigt arbejder de både med oldschool og moderne designs. I denne artikel vil vi rangere de 10 fedeste adidas sneakers, der er produceret gennem tiden.

10. Adidas Spezial

PHOTO CREDIT: Sneaker Studio

adidas spezial

Adidas Spezial er nok et af de mest ikoniske designs fra Adidas. De var originalt produceret i 1979 som sko til håndboldspillere. De blev hurtigt taget i brug af nogle af verdens bedste håndboldspiller, og blev også i høj grad brugt af almindelige mennesker som modesko.

Det der adskiller disse sko fra andre er deres alsidighed. De matcher med stort set med alt tøj, og går an til de fleste lejligheder. De dur til alt fra joggingbukser til lidt mere fine trousers og chino bukser. Designet er simpelt, og ofte lavet i ruskind. Mange tror at deres popularitet skyldes det simple design.

9. Adidas ClimaCool

PHOTO CREDIT: Empire Media Kings

Denne sneaker kunne først findes i år 2002, det er en løbe/livsstils sneaker som er pakket med løsning lavet baseret på teknologi for at fremme komforten. I forhold til nutidens sneaker kan den fremstå lidt stor og klodset, men dette var altså moden på tidspunktet og derfor var skoen også ganske populær.

8. Adidas Campus

PHOTO CREDIT: Throwback Sneakers

adidas campus

Adidas Sneaker Campus er endnu en ikonisk retro sneaker, der primært blev produceret i ruskind. Adidas Campus sneakeren udkom i 80’erne og var originalt konstueret til basketball spillere. Sneakeren blev yderst populær i diverse hip-hop miljøer, og var båret af mange kendisser i løbet af 80’erne og 90’erne, hvilket gjorde dem ekstra populære.

7. Adidas EQT Support 93

PHOTO CREDIT: Highsnobiety

adidas eqt support 93

Endnu et par massive sneakers fra Adidas. Adidas EQT Support 93 var utrolig populær i 90’erne, og kan stadig spottes på gaderne en sjælden gang i mellem. Adidas har fornyligt lavet en ny model af disse sneakers, nemlig Adidas EQT Support ADV 93/17. Den nye version er baseret på samme features som den klassiske model, dog er de rent teknologisk blevet opgraderet væsentligt.

6. Adidas Yeezy Boost 350 V2

PHOTO CREDIT: Highsnobiety

adidas yeezy boost 350 v2

Selvfølgelig har vi Adidas Yeezy Boost med på listen, ellers ville det ikke være en fuldendt liste. Denne sneaker er verdenskendt, især blandt unge, de blev designet i et samarbejde med Kanye West, hvilket i den grad har øget populariteten af disse sneakers. Skoen er produceret til at være yderst komfortable. Der har været en ufattelig masse hype omkring netop denne model, hvilket også har medført at så snart de landede i butikkerne, så var de udsolgt. Dette har medført at man nærmest har kunne sælge disse sneakers videre til 3x købspris. Adidas har gjort et fremragende stykke arbejde i forhold til Adidas Yeezy, og det har helt klart været blandt de mest solgte sko i nyere år.

5. Adidas NMD R1

PHOTO CREDIT: Hypebeast

adidas nmd r1

En anden nyere model fra Adidas er deres Adidas NMD R1. Originalt kom sneakeren her i butikkerne i 2016, og var egentlig ikke et særligt stort hit. Men 2-3 måneder efter ændrede dette sig dog og NMD’en blev for alvor et hit. Skoen blev sidenhen et must-have for alle sneaker entusiaster.

4. Adidas Gazelle

PHOTO CREDIT: Kicks On Fire

adidas gazelle

Hvis du blev bedt om at beskrive de mest ikoniske Adidas sneakers gennem tiderne, er der ret stor sandsynlighed for at du bl.a. ville komme frem til Adidas Gazelle, som minder ret meget om Adidas Spezial. Adidas Gazelle besidder nemlig samme alsidighed, og går fint til både fint tøj og søndags joggingsættet.

Adidas Gazelle er primært produceret i ruskind og har selvfølgelig de ikoniske 3 striber på både inder- og yderside, og selvfølgelig teksten “Gazelle” langs striberne.

3. Adidas Ultra Boost

PHOTO CREDIT: Pinterest

adidas ultra boost

Hvis du leder efter komfortable hverdags sneakers, så behøver du ikke lede længere. Adidas Ultra Boost er de ultimative hverdags sneaker og går fint med fleste outfits. Adidas Ultra Boost er lavet i utallige farvekombinationer, men bevarer mange af de traditionelle elementer som vi kender fra Adidas.

2. Adidas Stan Smith

PHOTO CREDIT: Adidas Originals

adidas stan smith

Stan Smith var en amerikansk tennis spiller, der i hans bedste periode, var den bedste til tennis. Adidas Stan Smith sneakeren er derfor dedikeret til Stan Smith. Sneakeren har et utrolig simpelt design, når det kommer til æstetik og konstruktion. Sneakers har været utrolig populær siden den blev produceret første gang i år 1973.

1. Adidas Superstar

PHOTO CREDIT: Pinterest

adidas superstar

Vi vidste lige fra start, hvilke adidas sneakers der unægteligt fortjente 1. pladsen på denne lise. Det er selvfølgelig Adidas Superstar. Det mest ikoniske design fra Adidas nogensinde, og et par sneakers der har været populære i flere årtier. Skoen var originalt produceret til at være baskeball sko og blev lanceret helt tilbage i år 1969. Siden da er sneakeren kun blevet mere populær og peakede i popularitet for 3-5 år siden. Disse sneakers kan købes hos enhver respektabel sko butik.

Adidas Sneakers – Afrunding

Det er beviseligt at Adiadas har formået at knække formlen i frohold til at producere fodtøj der er elsket af de fleste. Selvfølgelig vil der, som med alle brands, være et par udstikkere som absolut ikke vil være favoritter, men man lærer jo af sine fejl, og det har adidas, om nogen, gjort. Adidas har tonsvis af legendariske sneakers modeller bag sig, og vi håber de fortsætter i samme stil, så vi kan nyde deres fede sneakers mange år endnu.

Er du til luksuriøse accessories? Så læs vores artikel: Top 7 Mont Blanc Kuglepenne