5 Fede Outfits Med Chino Bukser

Når du skal bruge et casual outfit, og ikke ved hvilke bukser du skal vælge, så er chino bukser aldrig et dårligt bud. Velklædte mænd holder sig ikke nødvendigvis til en gammeldags stil, hvor alt er sort fra top til tå, og chino bukser kan fåes i alverdens farve og stadig give et casual look. Hvis du mangler inspiration til outfits med chino bukser, så bør du læse denne artikel til bunds.

Vores anbefalede chinos dealer – klik her

5. Sommer outfit

beige chino bukser

Hvis du leder efter et simpelt men lækkert sommer outfit, så kan et par beige chino bukser, en hvid t-shirt og et par hvide sneakers helt klart anbefales.

4. Søndags outfit

soendagsoutfit

Igen her har vi fat i et par beige chinos, dog kan grå også gå an. Kombiner det med en rød t-shirt og evt. et par briller, hvis muligheden er der. Dette tilsammen giver et afslappet look, som er perfekt til søndage.

3. Casual outfit

casual outfit

Hvis du en dag mangler et simpelt, men casual outfit, så kan du kombinere dine chino bukser med en blåstripet skjorte. Hvis du vil gennemføre outfittet helt, bør du også anskaffe dig et brunt læderbælte.

2. Vinter outfit

vinter outfit

Chino bukser er også fint i de fleste outfits om vinteren, de spiller generelt godt sammen med striktrøjer. Dette outfit består af brune chelsea boots, grå chinobukser, hvid striktrøje og en lysegrå trench coat.

1. Street outfit

street outfit

Det bliver ikke mere simpelt end dette outfit, en hvid t-shirt med vandrette striber, beige chinos og et par hvide sneakers. Nemt hverdags outfit i knap så formelle omgivelser.

Vores anbefalede chinos dealer – klik her

Afrunding af chino bukser outfits

I løbet af dette indlæg har vi måtte konstatere at chino bukser er et meget alsidigt tøjstykke, der fint kan gå til en bred vifte af outfits. Enhver kombination vil fremstå unikt og elegant. Udnyt det elegante potentiale med korrekt valg af sko. Du kan evt. læse vores indlæg om hhv. Nike sneakers eller Adidas sneakers, hvis du mangler inspiration.

Vores anbefalede chinos dealer – klik her