JAKKER

Bomber jakke: hvorfor og hvilken?

bomber jakke

Bomber jakke

En bomber jakke kan identificeres ved dens ’buffed’ look, lynlås lukning og specielle halsudskæring. De kommer i en vifte af stilarter og fås i standard størrelse, hvor de går til hoften, og longline bomberen, der går en del under hoften og næsten ned til knæene.

Grøn bomber jakke

Få din bomber til at stikke ud fra mængden ved at parre den med en monokrom eller neutral palette. Den gode ting ved denne bomber er, at det mest grundlæggende outfit kan være lagdelt nedenunder og dit look forbedres. Dette betyder, at du hverken behøver et vildt mønster eller en iøjnefaldende farve for at stikke ud fra mængen. Selv en traditionel grøn eller beige bomber kan stikke ud fra mængden.

grøn bomber jakke
Kan købes her til 399,75 DKK

Hvid bomber jakke

En hvid bomber jakke er absolut en udtalelse stykke at eje. Mere alsidige, end man først skulle tro, en hvid bombefly jakke for mænd gør for den perfekte forår bombefly jakke. Gået sammen med noget temmelig neutral, kan du oprette en stilfuld og på trend look, der vil se dig gennem sæsonen med lethed.

Hvid bomber jakke

Kan købes her til 399,75 DKK

Læder bomber jakke

For et mere råt look kan man vælge en bomber jakke med læder, denne går rigtig godt med et par patineret sneaks, t-shirts og eventuelt et par ripped jeans.

læder bomber jakke

Kan købes her til 399,75 DKK

Ruskind bomber jakke

Ruskind anses for en højere kvalitet af stof og giver et mere elegant look. Det der gør denne jakke mere elegant er egentlig bare selve teksturen af overfladen. For at fremhæve det look som ruskind bomber jakken giver bør man vælge de rigtige farver: beige, lysegrå, brun eller sort. Til denne bomber anbefales et par minimalistiske sorte jeans og et par lidt mere formelle sko som f.eks. chelsea boots.

Ruskind bomber jakke

Kan købes her til 399,75 DKK

Opnå et casual look med bomber jakken

Hvis du vil opnå et casual look med din bomber jakke, bør man vælge et par sorte chinos eller andre sorte bukser uden for mange detaljer. Til det koldere måneder kan det anbefales med en basic grå eller sort crewneck, og i det fleste tilfælde kan en sort beanie også være en fed detalje til looket. Når det kommer til fodtøj, bør man vælge et par simple trainers.

Hvad bør du overveje inden du køber en bomber?

  1. Fit: Muligvis det vigtiste af alt, en bomber skal helst passe som en skræddersyet blazer passer, lidt plads ved skuldrene og ellers slim på både arme og krop. Den skal dog ikke sidde for stramt, da der skal være plads til et par lag tøj under.

 

  1. Materialer: Leder du efter en sæsonbaseret bomber eller en til hele året? En traditionel bomber er oftest lavet af læder, uld eller flis som er perfekt til vinteren. Hvor bomberen der er lavet af ruskind, nylon eller polyester er bedre til at dække hele året.

 

  1. Farve: Bomber jakker ser bedst ud når de er lavet i monokrom eller neutrale farver. Jakken får et specielt udtryk og derudover passer den højst sandsynligt også bedre til den garderobe du i forvejen har.

Hvis du ønsker tips om andre type jakker kan det læses her: Klik her

Share: